Vbeam Perfecta – Syneron Candela

0

Cea mai avansata tehnologie cu laser DYE

Vbeam Perfecta reprezinta standardul cel mai ridicat si este cel mai bine vandut laser dye din lume. De-a lungul timpului si-a dovedit siguranta si eficacitatea in tratamentele leziunilor vasculare, pigmentare si non-pigmentare, fara incidente si efecte secundare.

Tehnologie Avansata. Putere Adevarata. Rezultate Reale.

Ofera mai multa eficienta tratamentului decat orice alt laser dye pulsat, Nd:YAG/KTP sau sistem IPL, in tratamentul leziunilor vasculare si pigmentare. Vbeam Perfecta foloseste tehnologia 8-micropulsuri ce permite operatorului sa trateze fara purpura, crescand eficacitatea tratamentului sau reducand timpul de recuperare al pacientului. Comparat cu un IPL pe tratamentul leziunilor pigmentare, Vbeam Perfecta trateaza cu mai putin disconfort, obtanand rezultate superioare in mai putine sedinte. Obtine rezultate excelente in tratarea numeroaselor leziuni non-vasculare, inclusiv negi, psoriazis, poikiloderma Civatte, vergeturi, cicatrici hipertrofice si postacneice. Este totodata un excelent pre-tratament ce imbunatateste rezultatele tratamentelor cu CO2.

Ce poti trata cu Vbeam Perfecta?

Cicatrici acneice, rozacee, leziuni vasculare, leziuni pigmentare, cicatrici postoperatorii, vergeturi, negi.

Share.

Autor

Am ales să lucrez în domeniul frumuseţii pentru că iubesc oamenii şi îmi propun, în fiecare zi, să vă fac viaţa mai frumoasă. Fiecare dintre noi are ceva special, suntem unici prin calităţile noastre umane, însă sunt lucruri pe care le putem păstra doar având mare grijă de ele şi preţuindu-le cu adevărat. Experienţa mea în domeniu şi traiectoria profesională sunt cartea mea de vizită. Dincolo de toate acestea, preţuiesc relaţia cu fiecare pacient în parte.

Lasa un comentariu