Laser Dioda Elysion

0

Elysion functioneaza pe principiul fototermolizei selective, ajungand la temperaturi extrem de mari pentru a distruge foliculul, fara a afecta tesutul din jur. Cu o putere de pana la 10J in 20 de milisecunde, Elysion este un tratament ce poate fi folosit pe orice zona a corpului, indiferent de tipul pielii.

Modul de lucru al acestui aparat face diferenta fata de restul echipamentelor de pe piata. Elysion are o rata de repetitie ridicata si foloseste o energie mare cu impulsuri scurte 10J-10Hz in 20 milisecunde. Astfel, obtine rezultate imbatabile, depasind celelalte lasere care exista pe piata.

Rezultate de la prima sedinta de epilare definitiva laser Elysion

Functioneaza pe principiul fototermolizei selective, ajungand la temperaturi foarte mari pentru a distruge foliculii, fara a afecta tesuturile inconjuratoare.
Datorita acuratetii si a impulsurilor ridicate si repetate, Elysion are rezultate bune pe orice zona a corpului, reducand mult timpul de tratament si obtinand rezultate optime imediat.

Confort maxim indiferent de zona

Cu o suprafata de 81 mm², acest aplicator a fost creat special ca sa poata fi folosit pe toata zonele corpului. Spre deosebire de alte lasere de pe piata, Elysion livreaza un impuls care difuzeaza uniform energia la fiecare folosire.

Share.

Autor

Am ales să lucrez în domeniul frumuseţii pentru că iubesc oamenii şi îmi propun, în fiecare zi, să vă fac viaţa mai frumoasă. Fiecare dintre noi are ceva special, suntem unici prin calităţile noastre umane, însă sunt lucruri pe care le putem păstra doar având mare grijă de ele şi preţuindu-le cu adevărat. Experienţa mea în domeniu şi traiectoria profesională sunt cartea mea de vizită. Dincolo de toate acestea, preţuiesc relaţia cu fiecare pacient în parte.

Lasa un comentariu