FotoFinder

0

Sistemul FotoFinder bodystudio ATBM ofera o procedura completa de scanare a pielii din cap pana in picioare in putin timp si la o calitate inalta. In primul rand: camera este pozitionata complet automat. Dupa cateva minute toate pozele sunt salvate si noul Bodyscan ATBM le compara automat cu imaginile efectuate la ultima examinare.
Pielea este cel mai mare organ, de aceea este nevoie de mult timp pentru a-l analiza. Noul BodyStation ATBM este o procedura care revolutioneaza tehnicile de depistare a cancerului de piele: procesul de captare asistata de software si pozitionarea complet automata a camerei reduc la minimum timpul procedurii.

Metoda de prevenire a cancerului de piele

Multe melanoame de novo (din senin) apar chiar si in cazul persoanelor care nu au alunite, De aceea, fotografierea completa a corpului, si dermatoscopia digitala sunt, fara indoiala, cea mai buna metoda de monitorizare a pacientilor care au riscul de a dezvolta cancer de piele.
Sistemul monitorizeaza fiecare nev in parte si intreaga suprafata a pielii.

Detectare rapida a nevilor noi sau modificati

Pacientii care au un risc crescut de a dezvolta cancer de piele sunt examinati la intervale scurte de timp. Imaginiile de follow-up sunt, de asemenea, capturate automat in timpul controalelor. De indata ce pozele sunt salvate, BodyScan ATBM le compara imediat cu cele realizate la consultatia precedenta cu scopul de a observa modificarile care au aparut la nivelul nevilor.

Share.

Autor

Am ales să lucrez în domeniul frumuseţii pentru că iubesc oamenii şi îmi propun, în fiecare zi, să vă fac viaţa mai frumoasă. Fiecare dintre noi are ceva special, suntem unici prin calităţile noastre umane, însă sunt lucruri pe care le putem păstra doar având mare grijă de ele şi preţuindu-le cu adevărat. Experienţa mea în domeniu şi traiectoria profesională sunt cartea mea de vizită. Dincolo de toate acestea, preţuiesc relaţia cu fiecare pacient în parte.

Lasa un comentariu