eTwo – Syneron Candela

0

Rejuvenare cutanata

eTwo detine protocoale combinate de tratament Sublime si Sublative pentru o rejuvenare completa, intr-un timp mai scurt, cu mai putine sedinte.

Tehnologia Sublime eTwo

Aplicatorul Sublime aprobat FDA ofera tratamente antirid si de remodelare cutanata, fara durere. Cu Sublime pielea va fi ferma si conturul facial restabilit fara chirurgie. Sublime este ideal pentru tratarea semnelor de batranete, pielea lasata, pungile inestetice de sub ochi, arcada sprancenelor lasate si ridurile nasolabiale, tratamentul non-invaziv al ridurilor.
Sublime utilizeaza combinatia elos de nivele sigure si eficiente, lumina infrarosie si energii cu radiofrecventa bipolara pentru a remodela stratul dermic profund al pielii prin stimularea productiei de colagen.

Tehnologia Sublative eTwo

Energia RF este directionata precis in piele sub forma unei matrice. Pielea sanatoasa din jurul punctelor de matrice tratate accelereaza procesul de vindecare al dermului. Dupa tratament sunt produse noi fibre de colagen si celule. Liniile fine, ridurile si discromatia pielii sunt reduse. Textura pielii devine fina si elastica. Acesta tehnologie a aratat rezultate excelente pe: tratare riduri superficiale si medii, pete pigmentare rosii si maro si iregularitati texturale. Sublative reprezinta noua tehnologie de rejuvenare faciala.

Ce vor experimenta pacientii?

Rezultate vizibile si timp de recuperare foarte scurt
Sigur si eficient pentru toate tipurile de piele
Tratamente rapide, 20-40 min

Ce poti trata cu eTwo?

Vergeturi si cicatrici, acnee, remodelare cutanata, rejuvenare faciala.

Share.

Autor

Am ales să lucrez în domeniul frumuseţii pentru că iubesc oamenii şi îmi propun, în fiecare zi, să vă fac viaţa mai frumoasă. Fiecare dintre noi are ceva special, suntem unici prin calităţile noastre umane, însă sunt lucruri pe care le putem păstra doar având mare grijă de ele şi preţuindu-le cu adevărat. Experienţa mea în domeniu şi traiectoria profesională sunt cartea mea de vizită. Dincolo de toate acestea, preţuiesc relaţia cu fiecare pacient în parte.

Lasa un comentariu