CV

Doctor Viviana Iordache

DR VIVIANA ELENA IORDACHE
Medic specialist dermatolog
Coordonator al Clinicii MEDICUM

„Am ales să lucrez în domeniul frumuseţii pentru că iubesc oamenii şi îmi propun, în fiecare zi, să vă fac viaţa mai frumoasă. Fiecare dintre noi are ceva special, suntem unici prin calităţile noastre umane, însă sunt lucruri pe care le putem păstra doar având mare grijă de ele şi preţuindu-le cu adevărat.

Lucrez de peste 15 ani în domeniul dermatologiei estetice şi pasiunea pentru această meserie mă determină să evoluez permanent şi să vă aduc, în premieră, cele mai inovatoare tratamente dermato-cosmetice. Tot ceea ce fac, fac cu şi din respect pentru organismul uman, pe care îl consider o minune ale cărui mistere le descopăr mereu cu mare bucurie.

Consider că scopul tratamentelor dermato-cosmetice este acela de a face pacienţii să arate bine, relaxaţi şi proaspeţi, dar fără a avea un efect vizibil al aplicării unor astfel de tratamente. Prevenţia, monitorizarea şi tratarea precoce a bolilor este la fel de importantă ca tratamentul afecţiunilor avansate.

De aceea am creat pentru tine CLINICA MEDICUM şi sunt fericită să pot spune că este locul în care, împreună cu echipa mea, facem performanţă cultivând frumuseţea. Medicum este locul în care îmbinăm fericit rigoarea şi prudenţa dermatologului cu delicateţea şi inovaţia esteticianului. Susţinem modul de lucru blând, treptat şi sigur, dar eficient, de conservare şi regenerare a sănătăţii şi frumuseţii.

Îmi face plăcere să vă împărtăşesc faptul că mă mândresc cu pacientele mele cu care am pornit la drum acum 15 ani şi care arată acum, cel puţin la fel de bine ca atunci.

Vă mărturisesc că sunt un promotor al tehnicilor medicale de ultimă oră. Ca o dovadă a acestui lucru am fost primul utilizator de Hialuronidază în îndepărtarea depozitelor nedorite de Acid hialuronic, primul utilizator al aplicaţiilor Toxinei botulinice în tratamentul cicatricilor hipertrofe şi keloide în perioada 2008-2009 şi primul medic specialist dermatolog care a folosit Acid Hialuronic pe noi teritorii ( cearcăne, maxilar) între anii 2006-2007.

Experienţa mea în domeniu şi traiectoria profesională sunt cartea mea de vizită. Dincolo de toate acestea, preţuiesc relaţia cu fiecare pacient în parte şi mi-aş dori să faci şi tu parte din comunitatea Medicum.”

 • Am absolvit Facultatea de Medicină Bucureşti în 1995;
 • Am specializare în dermatologie la Spitalul Clinic Colentina 1995-2000, medic specialist dermatolog din 2000;
 • Am colaborat al Spitalului Clinic Sfânta Maria 2000-2002;
 • Am colaborat cu Clinica Dermastyle, 1997-2000 unde sub îndrumarea Dr. Mihaela Leventer unde am facut primii paşi în dermatologia estetică;
 • Am fondat Cabinetul Medical Dermatologie în incinta Miko din 2001, care se relochează în 2007 şi se transformă în Centrul Medical Mikomed;
 • Am fondat Dermalife – Centrul de Excelenţă în Dermatologie şi Medicină Estetică împreună cu Medlife în 2011;
 • Am fondat Medicum – Centru medical in 2015;
 • Sunt membru fondator şi trezorier al Societăţii Române de Medicină Estetică şi Dermatologie Chirurgicală din 2001, Membru al Societăţii Române de Dermatologie din 1996, Membru al Societăţii Europene de Dermatologie din 2003, Membru al Academiei Americane de Dermatologie din 2009, Membru al Uniunii Internaţionale de Medicină Estetică în 2005, etc;
 • Am participat la numeroase conferinţe traininguri, cursuri workshopuri interne şi internaţionale sub îndrumarea celor mai buni specialişti în domeniu. La început în calitate de cursant, apoi de speaker şi îndrumător de workshopuri. Pe baza lucrărilor prezentate am primit numeroase burse de participare la congrese europene de dermatologie;
 • Primele cursuri de lasere cu aplicatii în dermatologie, de utilizare a toxinei botulinice şi fillere încă din 1999;
 • Volum enorm de pacienţi, experienţă – din 2004 – Cel mai mare volum/doctor de utilizare a toxinei botulinice si acidului hialuronic (conform statisticilor importatorilor autorizaţi, experienţă pe lasere vasculare, lumină înalt pulsată, radiofrecvenţă, etc);
 • Pentru afirmarea acestor principii am participat la sute de emisiuni televizate, interviuri în publicaţii inclusiv reviste dedicate frumuseţii.